Menüü

MENÜÜ 9-13 märts

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Kaerahelbepuder keedisega, koolipiim.

Õun, pirn, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Kanasupp, leib, küpsised porgandikisselliga.

Õhtuoode: Kohupiimakreem keedisega.

TEISIPÄEV

Hommikusöök: Sarvekeste supp, võileib sprotiga.

Õun, pirn, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Guljašš, kartul, leib, koolipiim, tomatisalat.

Õhtuoode: Õunakook, mahl.

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Mannapuder võiga, mahl.

Õun, pirn, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Borš, hapukoor, leib, piimakissell keedisega.

Õhtuoode: Sarvekesed singiga, leib tee.

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Riisisupp, võileib singiga.

Õun, pirn, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Paneeritud kala, kartul, kaste, porgandisalat, piim.

Õhtuoode: Sepik juustuga, kakao.

REEDE

Hommikusöök: Hirsipuder keedisega, koolipiim.

Õun, pirn, värske kurk ­ PRIA

Lõunasöök: Kartli-klimbisupp, leib, mannavaht piimaga.

Õhtuoode: Kolmesõbrakrõbinad jogurtiga.