Menüü

MENÜÜ 18 – 22 märts

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Neljaviljapuder, keedisega, koolipiim.

Õun, pirn, paprika, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Hapukapsasupp, leib, puuviljakompott vahukoorega.

Õhtuoode: Kartulisalat, leib, mahl.

TEISIPÄEV

Hommikusöök:  Teokarbisupp, võileib singikreemiga.

Õun, pirn, paprika, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Kanakaste, kartul, leib, koolipiim, porgandi-ananassisalat.

Õhtuoode: Kohupiimavorm, mahl.

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Mannapuder keedisega, koolipiim.

Õun, pirn, paprika, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Frikadellisupp, leib, karamellkissell keedisega.

Õhtuoode: Sarvekesed riivjuustuga, leib, tee.

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Riisisupp, võileib pasteediga.

Õun, pirn, paprika, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Viinerid, hautatud kapsas, kartul, leib, tee

Õhtuoode: Müsli jogurtiga.

REEDE

Hommikusöök: Seitsmeviljapuder keedisega, koolipiim.

Õun, pirn, paprika, värske kurk­ PRIA.

Lõunasöök: Köögiviljasupp, leib, mannavaht piimaga.

Õhtuoode: Sepik munavõiga, kakao.