Menüü

MENÜÜ  16-20 oktoober

ESMASPÄEV

Hommikusöök: Klimbisupp, võileib vorstiga.

Pirn, porgand, kapsas, kurk ­ PRIA.

Lõunasöök: Böfstroogonov, kartul, leib, koolipiim, värskekapsa-maisisalat.

Õhtuoode: Õunakook, mahl.

TEISIPÄEV

Hommikusöök: Hirsipuder keedisega, koolipiim.

Pirn, porgand, kapsas, kurk ­ PRIA.

Lõunasöök: Kalasupp, leib, kohupiimavaht kisselliga.

Õhtuoode: Juusturull, mahl.

KOLMAPÄEV

Hommikusöök: Kaerahelbepuder keedisega, koolipiim.

Pirn, porgand, kapsas, kurk ­ PRIA.

Lõunasöök: Sarvekesed hakklihaga, leib, tee, hiinakapsa-maisi-ananassisalat.

Õhtuoode: Sepik šokolaadikreemiga, piim.

NELJAPÄEV

Hommikusöök: Mannasupp, võileib tomatiga.

Pirn, porgand, kapsas, kurk ­ PRIA.

Lõunasöök: Pelmeenisupp, leib, saiavorm piimaga.

Õhtuoode: Riisisupp, võileib vorstiga

REEDE

Hommikusöök: Neljaviljapuder keedisega, võileib kalaga.

Pirn, porgand, kapsas, kurk ­ PRIA.

Lõunasöök: Kalapulk, kartul, leib, koolipiim, kurgisalat.

Õhtuoode: Keeks, soolased küpsised, mahl.