Teatripisik

14. aprillil said Tõstamaa Lasteaias kokku nelja lasteaia lapsed, et näidata, milline tore etendus on selgeks saadud. Teatripisik toimus juba neljandat korda.

Tõstamaa lasteaia lapsed esitasid näidendi “Pisi-Mõmmi seiklused”. See oli väga õpetlik lugu, et lapsed peavad alati ema sõna kuulama, sest muidu võib sattuda igasugustesse sekeldustesse.

Koonga lasteaed esitas näidendi “Kati ja karud”, see oli tuttav lugu kolmest karust uues kuues. Katist ja karupojast said suured sõbrad.

Varbla lapsed olid ette valmistanud loo “Kuidas kassipoeg kassi moodi rääkimise ära unustas”. See oli väga armas lugu, kuidas väike kassipoeg unustas, mis häält peab tegema, et süüa saada. Kõik loomad püüdsid teda aidata ja lõpuks kiisu osakaski jälle kassi moodi rääkida.

Lõpe lasteaia näidend oli “Muinasjutumaal”. Lugu sellest, kuidas lapsed hakkavad sügisel kooli minema ja enne seda kohtuvad oma lemmik muinasjututegelastega.

Kui etendused said vaadatud, siis ootas meid kringel ja puuviljad. Lahkudes said lapsed kaasa väikese armsa teatripisiku.

Järgmisel aastal kohtume Teatripisikuga Lõpel.

Teatripisik 2016