Lasteaia lauluvõistlus 2015

Lasteaia lauluvõistlus

6. märtsil toimus Lasteaias lauluvõistlus, mis sel aastal toimus juba 13. korda. Osales 20 väikest laululast, kellest 6 pääsesid edasi valla laulukonkursile „Muusika meid kõiki seob”.

Vanusegrupid jagunesid kaheks:

3-4 aastaste laste vanusegrupist pääsesid edasi Rasmus Soosaar ja Edeli Piirme. Samuti olid väga tublid Eleonora Marta Niine, Merileen Meras, Stella Adler, Lenne-Merit Veskimägi, Elena Pulk, Eliisabeth Päästel.

5-7 aastaste laste vanusegrupist pääsesid edasi Joonas Rõhu, Robin Kaja, Keitlyn Kaal ning Eneli Pulk. Tublid olid ka Erik Koppel, Heneli Kaškin, Anna-Sharlotte Hallgrimson, Liis Rõhu, Eneli Piirme, Janar Tuulmees.

Suured tänud meie muusikaõpetaja Tiiule, kes on laulude selgeksõpetamise näol ära teinud suure töö!IMG_20150306_164749